Skihallen Aspen - Projecten - De Kok Staal

Project

Aspen indoor ski centre

PROJECT DESCRIPTIONĀ 

Aspen Indoor Ski Centre (Skipiste Aspen) is a new indoor ski slope in Wilrijk, Belgium. De Kok Staalbouw built the new indoor slope in the space formerly occupied by a dry slope.

This construction is 250 metres long and 50 metres wide and provides enough space for the various snow sports. In the middle section, the clearance height is 15 metres.

De Kok Staalbouw constructed the entire steel structure for this project, including the roof and wall cladding, in just nine months.

FACTS AND FIGURES

  • Insulation panels: 23,000 m2
  • Skiable floor area: 12,500 m2
  • Realisation: 9 months

Client

Democo N.V.

Location

Wilrijk, Belgium

Delivery

November 2017

Project in focus

Skihallen Aspen - Projecten - De Kok StaalSkihallen Aspen - Projecten - De Kok StaalSkihallen Aspen - Projecten - De Kok StaalSkihallen Aspen - Projecten - De Kok Staal

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten